banner564

Denizin üzerinde dansa davet

DJ Yasin Keleş, Club Medusa'da Kıbrıs'ı sallamaya geliyor

Denizin üzerinde  dansa davet
banner598
Saim YILMAZ
Merit Crystal Cove Hotel'in denizin üzerine konumlandırılmış ve "Siz hiç denizin üzerinde dans ettiniz mi?" sloganıyla kapılarını eğlence severlere açmış olduğu Club Medusa, birbirinden ünlü DJ'leri özel platformunda ağırlamaya devam ediyor. 
DJ Doğukan Manço, DJ David Şaboy, DJ Suat Ateşdağlı'dan sonra DJ Yasin Keleş de Club Medusa'da Kıbrıs'ı sallamaya geliyor. 
Dijital kanallarda ve radyolarda en çok mixi dönen DJ'lerden biri olan Yasin Keleş, kendine has özel setleriyle 19 Ağustos Cuma günü Club Medusa'nın DJ kabininde olacak. 
Merit Crystal Cove Hotel, hem dünyanın dört bir yanından gelen misafirleri hem de adadaki eğlence severler için alternatif eğlence programları hazırlayarak yaza damga vurmaya devam edeceğinin sinyallerini veriyor.

Dünya çapında bir Dj...
16 senedir müzik piyasasında olan ve birbirinden ünlü sanatçıların albümlerinde yapmış olduğu başarılı remixlerle tanınan DJ Yasin Keleş, aynı zamanda dünya listelerine de adını yazdırmış genç ve başarılı bir isim. Süperstar Ajda Pekkan'ın "Yan" şarkısının remixi ile "Claude Challe & Jean Marc Challe - Select 4" albümünde de yer almayı başarmış olan ünlü DJ, son zamanlarda İrem Derici ile yapmış olduğu 1979 ve 1998 yıllarına damga vurmuş "Bambaşka Biri" şarkısının remixi ile müzik listelerini bir kez daha alt üst etti. Deniz Akkaya'nın cazibesiyle baş döndüren seksi bir kadını canlandırdığı klibi ile de çok konuşulan ve müzik kanallarının listelerine en üst sıralardan girmeyi başarmış olan Türkiye'nin en gözde DJ'lerinden Yasin Keleş'in yeni remixlerini kendisinden dinlemek, unutulmaz aranjelerini birlikte söylemek ve daha fazlası ile eğlenceye ortak olmak isteyenler için 19 Ağustos Cuma günü Medusa Club kapılarını eğlenceseverler için aralayacak. 


Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2016, 09:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473