banner564

Engelsiz yaşama anlamlı destek

Girne Rehabilitasyon Merkezi tarafından düzenlenen etkinliğe Merit Crystal Cove Hotel ev sahipliği yaptı

Engelsiz yaşama  anlamlı destek
banner598
Saim YILMAZ
Merit Crystal Cove Hotel & Casino, Girne Rehabilitasyon Merkezi tarafından düzenlenen ve gelirinin tamamının engelli vatandaşların ihtiyaçları için kullanılacağı  çay partisinde, Rehabilitasyon Merkezi emektar çalışanları, merkezin sakinleri ve Rehabilitasyon Merkezine destek amaçlı gelen duyarlı vatandaşları farklı bir platformda bir araya getirdi. Merit Crystal Cove Hotel, engelli vatandaşlarımız yararına düzenlenen çay partisine sponsor olarak, engelleri kaldırma projeleri için anlamlı bir adım attı. Convention Centre 'da düzenlenen ve yaklaşık 250 kişinin katıldığı çay partisinde, adanın ünlü sanatçıları sahne alırken, gerek engelli vatandaşlar gerekse katılımcılar doyasıya eğlenip stres attı. 

Yapılan etkinlikten dolayı memnun olduklarını dile getiren Tranformasyon-Yaratıcılık ve Başarı Stratejisti ve Girne Rehabilitasyon Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Derviş Baha Yaşar, konuşmasında şunları aktardı, "Sevgili dostlar, öncelikle bu anlamlı günde bize vermiş olduğu desteklerden dolayı Merit Crystal Cove Hotel Genel Müdürü Ercan Turhan'a kurumum ve kurumumuza bağlı kardeşlerimiz adına teşekkür ederim. Ve tabiiki siz sevgili dostlarımıza, destekleriniz ve katılımlarınız için çok teşekkürler.  İnsanlar iki kategoriye ayrılır. İnsanları mutlu ederek mutlu olanlar ve insanları üzerek mutlu olanlar. En güzeli tabii ki insanları mutlu ederek, mutlu olmaktır. Engelli kardeşlerimize destek vermek için burada bulunduğunuz ve burayı katılımlarınızla canlandırıp bize destek verdiğiniz için sizleri gönülden kutluyorum. Yunus Emre'den bir alıntı ile sözlerime son vermek istiyorum. 'Bölüşürsek tok kalırız, bölünürsek aç kalırız'. Hepinize tekrar teşekkür eder, iyi eğlenceler dilerim." 

Demet Gencelli'den sanatçı dostlarına sitem...
Engelsiz Yaşam için düzenlenen çay partisine destek verenler arasında, ülkemizin güzelliğiyle göz dolduran, büyülü sesiyle herkesi kendisine hayran bırakan sanatçılarından Demet Gencelli de vardı. Gencelli, aynı zamanda sesiyle de destek verdiği partide, "Kış Masalı" şarkısıyla büyük alkış topladı. Ünlü sanatçı, "Benim de engelli bir kız kardeşim var. Onun için engelli arkadaşlarımın ailelerini çok iyi anlayabiliyorum. Bir sanatçı olarak, burada olmaktan dolayı çok mutluyum ve hep de onların yanında olmaya devam edeceğim. Burada birbirinden değerli sanatçı arkadaşlarım sahne aldılar ama sayıca daha fazlayız aslında. Gönül isterdi ki tüm sanatçı arkadaşlarımızı burada görelim" diyerek sanatçı dostlarına sitemini de dile getirdi. 

Özlem Sultan da "Engelleri Kaldıralım" dedi...
Ülkemizin en aranan, en gözde ve en sevilen dansözlerinden Özlem Sultan da kıvrak danslarıyla katılımcıları coşturdu. Engelliler yararına düzenlenen çay partisine, "Engelleri Kaldıralım" sloganıyla Özlem Sultan da destek verdi.

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2016, 09:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474