banner564

CHP’den destek

Kılıçdaroğlu, ilk defa makamından ziyaret ettiği Cumhurbaşkanı Akıncı’nın müzakerelerde zor bir görev yürüttüğünü söyledi

CHP’den destek
banner598
Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı kutlamaları kapsamında ülkeye gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyeti kabul etti.
Kabulde, Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi Derya Kanbay da hazır bulundu.
Akıncı kabulde yaptığı konuşmada, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı’nı birlikte kutlamak için gelen, üstelik bunu Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiği günlerde gerçekleştiren Anamuhlefet CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür etti.
Akıncı, Kıbrıs’ta bir çözüm için Türkiye’de özellikle iktidarın yanı sıra anamuhalet ve TBMM’nin desteğinin son derece önemli olduğunu ifade ederek, Türkiye’den gelen mesajlardan umut, kararlılık ve destek aldığını kaydetti.

Kılıçdaroğlu’nun  ilk ziyareti
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise Cumhurbaşkanı Akıncı’yı ilk kez makamında ziyaret ettiği ve bundan da son derece mutluluk duyduğunu ifade ederek, şahsında Kıbrıslı Türklerin 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı’nı kutlayıp, sevgi ve saygılarını sundu.
Cumhurbaşkanı Akıncı’nın müzakere sürecinde üstelendiği görev ve sorumluluğu kararlılıkla yerine getirmekte olmasından Anamuhalafet CHP Genel Başkanı olarak son derece mutluluk duyduğunu belirten Kılıçdaroğlu, zor bir görev yürüttüğünü söyledi.

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2016, 09:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473