banner564

Jale büyüledi

Merit Crystal Hotel'de düzenlenen Christmas partisine yabancılar büyük ilgi gösterdi

Jale büyüledi
banner598
Konuklarını eğlenceye doyurmayı bir klasik haline getiren Merit Crystal Cove Hotel'de düzenlenen Christmas partisine özellikle ülkemizde bulunan yabancılar ve turistler büyük illgi gösterdi.
   İstanbul Performans Orkestrası'nın muhteşem enstrümental dinletisinin ardından 90'lı yılların sarı şekeri Jale, siyah mini elbisesinin arkasından uzanan siyah pelerini ile peri kızı gibi sahnedeki yerini aldı. Sanatçı'nın konukları için hazırlamış olduğu repertuvarının açılış şarkısı "No no y no" ydu.
   Gecenin açılışını slow şarkılarla başlatıp yavaş yavaş hareketlenen ünlü şarkıcıya konuklar da danslarıyla eşlik ettiler. 
   Renkli Christmas eğlencesinde, sanatçıyı izlemeye gelenler arasında ünlü komedyen Fehmi Dalsaldı ve İstanbul gecelerinin en aranan ve en özel isimlerinden biri olan Özhan Jan da vardı.
   Sanatçı, ilerleyen saatlerde şarkılarını masaların arasında konuklarıyla birlikte söyledi. Eğlencenin bir an olsun yavaşlamadığı gecede, konuklar dans pistini boş bırakmadılar. Sahnede adeta latin rüzgarları esti. 

Hediyeler dağıtıldı
   Christmas'ın vazgeçilmezi çekiliş ile şanslı konuklara hediyelerinin dağıtılmasıyla geceye devam edildi. Konukların mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Merit Royal Hotel ve Merit Crystal Cove Hotel alacarte restoranlarında yemek, konaklama ve spa hizmetlerinin yanı sıra konuklara ünlü fransız şarapları hediye edildi. 
   Gecenin sonlarına doğru konukların enerjisinin doruk noktaya ulaşması ile Jale de hareketli şarkılarları ardı ardına sıraladı. Merit Crystal Cove Hotel'in konukları, tam anlamıyla eğlenceye doydu. Sanatçı, yabancı şarkıların yanı sıra, Türk konuklar için Türkçe şarkılar söylemeyi de ihmal etmedi. 
   Son olarak "Ne Haber Aşktan?" şarkısıyla tüm konuklarını öperek ve tüm masaları dolaşıp fotoğraflar çekilerek programını bitirdi.


Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2015, 09:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474