banner564

Paşayeva’ya ‘Europe SPA’ uzmanlık belgesi verildi

Merit otelleri, her konuda olduğu gibi SPA konusunda eğitime büyük önem veriyor ve ilgili personele yönelik kurslar düzenleniyor

Paşayeva’ya ‘Europe SPA’ uzmanlık belgesi verildi
banner598
Raif DOĞRU
   Merit otelleri yönetimi, yiyecek, içecek, müşteri hizmetleri ve diğer tüm hizmetlerde olduğu gibi SPA konusunda personel eğitimine büyük önem veriyor.
  Yönetim Kurulu Başkanı Reha Arar ile birlikte bir süre önce Endonezya’nın Bali adasında bulunan International SPA Akademisini ziyaret eden Merit Crystal SPA&Wellness merkezi Müdürü Nüşabe Paşayeva, buradaki akademi ile işbirliği protokolü imzaladı. Protokol çerçevesinde Balili Terapistler hem kendi ülkelerinde, hem de Kıbrıs’ta  özel eğitimlerden geçiyor.
   Merit bünyesinde görev yapan Balili terapistler yılda 2 hafta süreyle uzmanlık kamplarına giriyor ve uzman Kamer Açanal yönetiminde temel masaj tekniklerinin yanı sıra Anatomi ve Fizyoloji bilgilerini pekiştiriyorlar.

Avrupa’da özel eğitim

   Bu arada Almanya’nın Berlin şehrinde düzenlenen  "International Quality Requirements for Wellness and SPA facilities" eğitimine katılan Merit Crystal SPA&Wellness Departman Müdürü Nüşabe Paşayeva’ya, üstün başarısından dolayı uzmanlık belgesi verildi.
   Nüşabe Paşayeva, Kıbrıs ve Türkiye’de ilk ‘EUROPESPA EKSPERİ’ oldu..
   Paşayeva, bu başarı sonrasında“SPA&Wellness Management” konu başlığı altında  Merit Crystal Cove Otel bünyesinde 3 günlük  eğitimler düzenledi.

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2015, 08:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473