banner564

‘Seni Seviyorum Adamım’ vizyonda

Çekimlerinin büyük bir bölümü KKTC’de gerçekleştirilen filmin Kıbrıs galası, Merit Crystal Cove Hotel’de yapıldı

‘Seni Seviyorum Adamım’ vizyonda
banner598
Merit Crystal Cove Hotel ve Girne Amerikan Üniversitesi sponsorluğunda, çekimlerinin büyük bir bölümü KKTC’de gerçekleştirilen, ‘Seni Seviyorum Adamım’ filminin  Kıbrıs galası Merit Crystal Cove Hotel’de yapıldı.
Gizem Karaca ve Barış Kılıç’ın başrolleri paylaştığı filminin galası, Kıbrıslı sanatçı ve aynı zamanda filmin müziğini de seslendiren Fikri Karayel’in müzik dinletisi eşliğinde kokteyl ile başladı.
Galaya; sanat, siyaset, eğitim, iş ve basın dünyasının yanı çok sayıda seçkin davetlki katıldı.
   Film gösterimi öncesi, açılış konuşması gerçekleştiren GAÜ CEO’su ve Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Asım Vehbi, GAÜ olarak  filmin çekim sürecinde çok heyecan duyduklarını söyledi. 

Turhan: Kıbrıs’ın güzellikleri ön plana çıkarıldı
Merit Crystal Cove Hotel Genel Müdürü Ercan Turhan gerçekleştirmiş olduğu konuşmasında, Seni Seviyorum Adamım filminin galasına ev sahipliği yapmaktan ve Kıbrıs’ın tüm güzelliklerini ön plana çıkaran bu filmin sponsor firması olmaktan gurur duyduklarını söyledi. Dünyanın en güzel adalarından birisi olan Kuzey Kıbrıs’ın haksız uygulamalara tabi tutulduğuna vurgu yapan Turhan, “Bu cennet adanın gelişmesinde turizm ve eğitimin çok önemli” dedi. Turhan, Seni Seviyorum Adamım filminin de ülke tanıtımında önemli bir rol oynayacağına inanç belirterek, bu tür sanatsal çalışmaların artması gerektiğini kaydetti.
   Turhan şöyle dedi:
   Turizm sektörünün en önemli bileşenleri ise ulaşım ve tanıtım.
   Geçmiş çalışma hayatım döneminde Türkiyemizin cennet köşesi Kapadokya’da çekilmiş olan bir filmin, turizm talebi üzerinde ne kadar olumlu bır artış sağladığına bizzat şahit olmuştum.
   Bu örnekle medyanın turizm sektörü üzerindeki etkilerini çok açık olarak gözler önüne seriyor.
   Bu akşamkı yoğun ilgi bizleri bir hayli memnun etti. Ancak; ‘Maalesef tanınmayan bu güzel adamızın tanıtımına katkı sağlayacak’’ olan bu filmin Gala gecesinde gözlerim devlet protokolünü aradı.”

Gültekin: Duygulandıran proje...
VTR Production sahibi ve filmin yapımcısı Galip Gültekin galada gerçekleştirmiş olduğu konuşmasında, bir Kıbrıslı Türk olarak kendi vatanında bu şekilde bir proje gerçekleştirmenin kendisini duygulandırdığını belirtti. 

Akosman: KKTC’nin tanıtımı için önemli
Basbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş’ın Kültür ve Sanat Danışmanı Süleyman Akosman gerçekleştirmiş olduğu konuşmasında, proje ilk karşısına geldiği zaman heycanlandığını, güzel bir eser çıkacağına ilk günden itibaren inandığını söyledi. KKTC’nin tanıtımı açısından çok güzel bir eserin ortaya koyulduğunu belirten Akosman, gişede de beklenenin üzerinde sonuçlar gelmesini temenni etti.

Filmde kimler var?
Hayata küsmüş bir adam olan Berk’in (Barış Kılıç), Ezel (Gizem Karaca) ile hayata yeniden tutunmasının anlatıldığı filmin oyuncu kadrosunda Gizem Karaca ve Barış Kılıç’ın yanı sıra Asuman Dabak, Serhat Özcan, Yıldız Kültür, Emre Koç, Aslı Omağ,  Orçun Kaptan, Murat Serezli  ve Ayşen Gruda gibi usta isimlerde rol alıyor. 
Yönetmenliğini Biray Dalkıran'ın yaptığı filmin Kıbrıs galasında ise oyuncular güzel bir film ortaya çıktığını ve seyiriciye romantizim yaşatacaklarını söylediler.
Sinemaseverler ile buluşan ‘Seni Seviyorum Adamım’, Ezel ile Berk’in birlikte yeniden varoluşunu beyazperde de yansıtıyor. Aşk, umut, heyecan ve Kıbrıs’ın tüm güzelliğini gözler önüne seren ‘Seni Seviyorum Adamım’ gişede de oldukça iddialı.

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2014, 09:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474