banner564

Çıkmayan candan ümit kesilmez 3-0

Haftalardır son sırada yer alan Ozanköy, Binatlı galibiyetinden sonra dün de Yalovayı mağlup ederek ilk kez üst üste 2 maç kazandı

Çıkmayan candan ümit kesilmez 3-0
banner598

YER: Ozanköy Mustafa Özkayım Stadı.
HAKEMLER: Mehmet Sezener-Enver Kalkın-Zekai Töre
OZANKÖY: M.Emin-Hasan-Muhammed-Zihni-Lewis-Naimke-Ahmet(Murat dk.82)-Alpay-Serhan-Bekir-Israel Abia(Ertaç dk.43)
YALOVA: İrfan-Veli-Tayfun(Selçuk dk.71)-Reşat-Ali Azouz-Edis(Çağan dk.46)-Uche-Buğra-Batshi(Hasip dk.74)-Cemal-Mithat 
GOLLER: Dk.25 Zihni, dk.35 ve dk. 55 Bekir(OZANKÖY)

Abdullah ZAİFOĞLU
K-Pet Süper Ligi’nde ligde kalmak isteyen Ozanköy konuk ettiği Yalova’yı 3-0 yenerek ümitlerini sürdürdü.
  12. dakikada gelişen Ozanköy atağında Bekir’in pasında Serhan sert ve yerden bir vuruş yaptı. Fakat top uzak direk dibinden dışarı gitti.
  25. dakikada Ozanköy öne geçti. Bu dakikada Ozanköy sağ tarafta kendi yedek kulübesi önünde serbest vuruş kazandı. Bekir’in ceza alanı içine gönderdiği topta Yalova defansı seyirci kalınca Zihni kafa ile topu ağlara yollayarak Ozanköy’ü 1-0 öne geçirdi. 
  29. dakikada Yalova’nın kazandığı serbest vuruşta Buğra’nın arka direğe gönderdiği topa Reşat boş pozisyonda vuramadı.
  35. dakikada fark 2’ye çıktı. Orta alandan Ahmet defansın arkasına attığı topta kaleci İrfan’ın kalesini terk ettiğini gören Bekir onun üzerinden topu aşırtarak ağlara yollayınca skor da Ozanköy adına 2-0 oldu.
  51. dakikada Uche’nin kullandığı kornerde arka direkte Buğra’nın kale önüne gönderdiği topu Mithat yakın mesafeden kafa ile dışarı attı.
  55. dakikada Yalova rakip kalede gol ararken kaptırılan topta Muhammed’in pasında Ertaç 2 rakibi ile girdiği mücadelede rakiplerini geçmek isterken seken top Bekir’in önünde kaldı. Bekir de düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve Ozanköy’ü 3-0 öne geçti.
  64. dakikadaki Ozanköy atağında Ertaç’ın pasında bom boş pozisyondaki Bekir topu direğin yanından dışarı atarak mutlak bir golü kaçırmış oldu.   
  70. dakikada Ozanköy serbest vuruş kazandı. Ertaç’ın sert şutunda kaleci İrfan direk dibinden topu kornere atarak tehlikeyi önledi.
  Bu dakikadan sonra taraflar başka gol atamayınca maç da Ozanköy’ün 3-0 üstünlüğü ile sona erdi. Bu sonuçtan sonra Ozanköy puanını 17’ye yükseltirken, Yalova 21 puanda kaldı.  
  Gençler maçını Yalova gençleri 4-2 kazandı.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473