banner564

YDÜ Süper Lig’de

Selçuk Universitesi karşısında almış olduğu 3-0'lık galibiyet sonrasında

 YDÜ Süper Lig’de
banner598
Türkiye Üniversite Sporlar Federasyonu tarafından düzenlenen Turkiye Üniversitelerarası Tenis 1. Ligi Play-Off Finali’nde YDÜ, Selçuk Üniversitesi’ni 3-0 yenerek süper lige yükseldi.
D Grubunu namaglûp birinci bitiren Yakın Doğu Üniversitesi süper lige çıkacak takımın belirleneceği Play-Off karşılaşmasını C Grubu’nu birinci olarak tamamlayan Selçuk Üniversitesi'ne (Konya) karşı oynadı. 
Pazar sabah 8.30'da başlayan karşılaşmalarda ilk tekler karşılaşmasına çıkan sporcumuz Tuğçe Gemici rakibi Burcu Emre'yi 6-0/6-0'lık set skorları ile mağlup etti. İkinci tekler karşılaşmasında sporcumuz Vivien A. Iordache rakibi Alara Dölgen'i 6-1/6-0'lık set skorları ile mağlup etti.
Çiftler karşılaşmasında ise takımımızı Suzan Pakan ve İpek Cengiz ikilisi temsil etti ve rakipleri Burcu Emre ve Merve Arıkan karşısında 6-2/6-1 mağlup ederek takım skorlarını 3-0'a getirdi.
Yakın Doğu Üniversitesi, Selçuk Universitesi karşısında almış olduğu 3-0'lık galibiyet ile 2017 Sezonu’nda Türkiye Üniversitelerarası Tenis Süper Ligi'nde oynamaya hak kazandı. 

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2016, 08:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474