banner564

ABD'de Kraliyet heyecanı!

Resmi ziyaret için ABD'de bulunan İngiltere Prensi William, Başkan Obama ile bir araya geldi

ABD'de Kraliyet heyecanı!
banner598
Resmi ziyaret için ABD'de bulunan İngiltere Prensi William, Başkan Obama ile bir araya geldi. Üç gün sürecek resmi ziyaret için eşi Kate Middleton ile birlikte ABD’de bulunan İngiltere Prensi William, Beyaz Saray’da Başkan Barack Obama ile bir araya geldi. Cambridge Dükü William, eşi Kate Middleton ile öğleden sonra New York'ta NBA maçı izledi. Nisan ayında ikinci bebeklerini bekleyen çiftin oğulları George'u ABD'ye getirmedikleri belirtildi.
New York'ta daha önce Prenses Diana'nın da kaldığı Carlyle Hotel'e yerleşen çifte otele girişleri sırasında basın mensupları ve hayranları yoğun ilgi gösterdi. Çift, ABD'ye düzenledikleri ilk resmi ziyaretlerinde yardım kuruluşları ve teknoloji sektörüyle ilgili etkinliklere katıldı, NBA karşılaşması izledi.
Çift, New York ziyaretlerinde 11 Eylül saldırılarının gerçekleştiği Dünya Ticaret Merkezi ile Metropolitan Müzesi'ni de ziyaret etti. Çift onuruna, geliri St. Andrews Üniversitesi'ne bağışlanmak üzere resepsiyon verildi. Resepsiyona eski ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton ve kızı Chelsea ile Tom Hanks gibi ünlü isimler katıldı.

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2014, 09:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473