banner564

Gökten bomba yağıyor

Esed güçleri muhaliflerin eline geçen Keseb kasabası ve Türkmen bölgesindeki saldırılarını arttırdı

Gökten bomba yağıyor
banner598

Esed güçleri, muhaliflerin eline geçen Keseb kasabası ve Türkmen bölgesindeki saldırılarını arttırdı. Keseb kasabasına düzenlenen hava saldırısı AA ekibi tarafından görüntülendi.

Alınan bilgiye göre, muhalifler ile Esed rejimine bağlı güçler arasında 5 gün önce başlayan ve Keseb kasabası ile sınır kapısının muhaliflerin eline geçmesinin ardından yoğunlaşan çatışmalar şiddetini arttırarak devam ediyor.

Sınır kapısı ve Keseb kasabasını geri almak için saldırılarını arttıran Esed güçlerinin Bayırbucak Türkmen bölgesi ile Keseb kasabasını denizden, karadan ve havadan vurduğu öğrenildi. Esed güçlerinin Keseb kasabasına düzenlediği hava saldırısı AA ekibi tarafından da görüntülendi.

Bu arada muhaliflerin bölgedeki stratejik öneme sahip Kırkbeş Dağının kontrolünü büyük oranda ele geçirdiği öğrenildi. Çatışma sesleri Yayladağı ilçesinden de duyuluyor.

Çatışmalarda yaralananların sınırdan Yayladağı ilçesine getirilişi devam ediyor. Sabah saatlerinde getirilen 19 kişinin ardından 3 yaralı daha Yayladağı'nda tedavi altına alındı.

Bu arada çatışmalar nedeniyle güvenlik güçlerinin Yayladağı Sınır Kapısı ile Türkiye'deki sınır köylerine giden yollarda önlem aldıkları, Yayladağı Sınır Kapısı yolunda geçişlere izin verilmediği gözlendi.

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2014, 00:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473