banner564

‘Kaygısı var’

Bahçeli "Siyasi iktidar 99 günden bu yana yolsuzluk ve rüşvetin üzerine gitme cesaretini göstermiyor” dedi

‘Kaygısı var’
banner598

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Siyasi iktidar 99 günden bu yana yolsuzluk ve rüşvetin üzerine gitme cesaretini göstermiyor. Bir korkusu, endişesi, kaygısı var. Bunu aşabilmeleri lazım" dedi.

   Bahçeli, partisince merkez Seyhan ilçesi Pınar Mahallesi'nde düzenlen mitingde, yerel seçimlerin Türkiye'nin geleceğinin belirleyerek ülkenin kaderini tayin edeceğini söyledi.

Bu nedenle 18 yaşını dolduran herkesin sandığa gitmesi gerektiğini belirten Bahçeli. vatandaşlardan belediye başkan adayları için destek istedi.

   Türkiye'nin iyi yönetilmediğini, sosyal ve ekonomik sıkıntıların devam ettiğini anlatan Bahçeli, tek başına iktidar olan AK Parti'nin başarılı bir hizmet sunamadığını savundu.

    Son dönemde önemli olaylar yaşandığını dile getirenBahçeli, "Hiç kimse ülkemizde bin yıllık kardeşliğimizi bozmasın, hiç kimse ülkemizde yoksulluğun artışını seyretmesin. 'Benim karnım doyuyor öbürü ne yapıyorsa yapsın' demesin. Hiçkimse ülkemizde toplumsal hareketleri kışkırtarak, milleti birbirine düşürmeye heves etmesin, Türkiye'de bir takım tuzaklara düşerek kardeş kavgasını başlatmak istemesin. Hepimiz bu ülkede yaşıyoruz, doğulusu, batılısı, kuzeylisi, güneylisi, mezhebi, etniği ne olursa olsun alayımız Cenab-ı Allah'ın kutsal emanetiyiz" diye konuştu.

   Yolsuzluk ve rüşvet konusunun göz ardı edilmemesi, bu konunun toplumda alışkanlık haline getirilmemesi gerektiğini kaydeden Bahçeli, şöyle devam etti:

"Yolsuzluk ve rüşvet bir toplumsal hastalıktır, kanser gibidir, vücudu sarar, dolayısıyla toplumu sarar, toplumu çürütür, devleti çökertir. Siyasi iktidar 99 günden bu yana yolsuzluk ve rüşvetin üzerine gitme cesaretini göstermiyor. Bir korkusu, endişesi, kaygısı var. Bunu aşabilmeleri lazım.”

 

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2014, 00:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473