banner564

İnsanlık ayıbı

Almanya’da polis karakolunda Müslüman sığınmacılara hakaret ve işkence edildiği, zorla domuz eti yedirildiği öne sürüldü

İnsanlık ayıbı
banner598
Hannover'de bir polis memurunun göçmenlere karakolda kötü muamelede bulunduğu iddiası üzerine savcılık soruşturma başlattı. İddiaya göre polis bir göçmeni kokmuş domuz kıyması yemeye zorladı. Kuzey Alman Radyo Televizyon Kuruluşu'nun (NDR) haberine göre kötü muamele olayları, geçen yıl Hannover Ana Tren Garı'nın yanındaki karakolda meydana geldi.
Habere göre bir Alman polis memuru, göçmenlere yaptığı eziyetleri WhatsApp aracılığıyla arkadaşlarıyla fotoğraflar göndererek paylaştı. NDR'in haberine göre ilk olayda memur, 19 yaşındaki bir Afganistanlı göçmenin boğazını sıktı ve ayağında kelepçe olduğu halde genci karakol içinde sürükledi. Polis memuru arkadaşına gönderdiği kısa mesajda şu ifadeleri kullandı: “Bunu dövdüm. Bir Afgan. Giriş yasağı var. Parmağımı burnunun içine soktum. Sonra da boğazını sıktım. Eğlenceliydi. Sonra da ayağında kelepçeyle karakolun içinde yerde sürükledim. Güzeldi.”

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2015, 09:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474