banner564

25 Milyon Dolar’a mal oldu

YDÜ Hayvan Hastanesi, 15 Kasım’da hizmete girecek

25 Milyon Dolar’a mal oldu
banner598
Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Hayvan Hastanesi, 15 Kasım Cumartesi günü hizmete girecek.
YDÜ’den verilen bilgiye göre, 25 Milyon Dolar’a mal olan bölgenin ilk ve tek Veteriner Fakültesi Binası ve Hayvan Hastanesi, açılış töreni ardından tüm evcil hayvanlara sağlık hizmeti vermeye başlayacak.
Yrd. Doç. Dr. Osman Ergene’nin Başhekim olarak atandığı Hayvan Hastanesi’nin muayene odaları, teşhis laboratuarı, ameliyathaneleri, görüntüleme merkezleri ve araştırma laboratuarları ile tüm evcil hayvanlara hizmet verecek.
Yakın Doğu Üniversitesi Hayvan Hastanesi aynı zamanda da serbest çalışan Veteriner Hekimler ile de işbirliği içerisinde tüm hastalıkların çözüm merkezi olacak.
Hayvan Hastanesi Başhekimi Yrd.Doç.Dr. Osman Ergene, Veteriner Fakültesi eğitiminin uygulama kısmında öğrenciler için büyük bir merkez olacak olan Hayvan Hastanesi’yle, alanında uzman, yetenekli yeni Veteriner Hekimler yetiştirmeyi planladıklarını söyledi.
Ergene, hastanenin, hayvan hastalıklarının büyük ölçüde çözüm merkezi haline gelmesiyle bölgedeki evcil hayvan hastalıklarının önüne geçilmesini hedeflediklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2014, 09:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473