banner564

“Damlaya Damlaya Can Olur!”

LAÜ öğrencileri, kan bağışı kampanyası düzenledi

“Damlaya Damlaya Can Olur!”
banner598
   Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık 4. sınıf öğrencileri Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında, Thalassaemia Derneği için “Damlaya Damlaya Can Olur” temalı kan bağışı kampanyası gerçekleştirdi. 
   Talasemi hastalarının kan ihtiyacını karşılamak için düzenlenen kampanya amacının, topluma destek, üniversite ile toplum arasındaki işbirliklerini arttırmak, bölge halkı ve öğrencilerin Thalassaemia hastalığı hakkında farkındalığını artırarak bilgilendirmek ve toplumsal bilinci geliştirmek olduğu belirtildi. 
   Her yıl olduğu gibi bu yılda birçok sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirmeyi hedefleyen LAÜ öğrencilerinin kan kampanyasına Lefke Belediyesi ile Lefke Çevre ve Tanıtma Derneği katkı koydu.
   Lefke Çevre ve Tanıtma Derneği Lokali’nde 24 Ekim saat 10.30’da yapılan kampanyaya Lefke Belediyesi personeli, LAÜ öğrencileri, Lefke Çevre ve Tanıtma Derneği üyeleri ile bölge halkı bağışta bulundu. Kampanya kapsamında bağışlanan kanlar, Lefkoşa Kan Bankası’ndan gelen sağlık ekipleri tarafından teslim alındı.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2014, 09:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473