banner564

Gülle ziyaret edildi

Limasol Bankası 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı

Gülle ziyaret edildi
banner598
14 Mart Tıp Bayramı haftası nedeniyle Limasol Türk Kooperatif Bankası (LTKB) Sağlık Bakanlığını ziyaret etti. 
Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Gulle’yi ziyaret eden Limasol Bankası Genel Müdürü İlkin Yoğurtçuoğlu  ve Kurumsal İletişim Müdürü Özlem Kavaz Soykan Bakan nezdinde tüm sağlık çalışanlarının  Tıp Bayramını kutladı. 
Genel Müdür  İlkin Yoğurtçuoğlu ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Limasol Bankası’nın sağlık alanındaki yatırımları geçmişte desteklediğini bugün ve gelecekte de desteklemeye devam edeceğini belirterek özveriyle çalışan tüm doktor ve sağlık çalışanlarına başarı ve mutluluk diledi. Limasol Bankası’nın bankacılık faaliyetlerinden elde ettiği gelirin bir kısmını sosyal sorumluluk projelerine aktardığını belirten Yoğurtçuoğlu,  Sağlık Bakanlığı ile de topluma yarar sağlayacak bir projede buluşmaktanda mutluluk duyacaklarını dile getirdi. 
Sağlık Bakanı Gulle ise yerel ve köklü bir banka olan Limasol Türk Kooperatif Banka’sının sürdürdüğü çalışmaları yakınen takip ettiğini ve takdirle karşıladığını dile getirdi. Gulle, Tıp Bayramı ve Tıp Haftası nedeniyle yapılan ziyaret için de teşekkür ederek,  toplum yararına olacak projelerde kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapmanın önemli olduğunun altını çizdi.   

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2015, 08:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473