banner564

Hem geziyorlar hem öğreniyorlar

Mickey Mouse Anaokulu ve Etüt Merkezi, çocukları çevre konusunda bilinçlendirmek için bir dizi etkinlik düzenledi

Hem geziyorlar hem öğreniyorlar
banner598
Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da bulunan Mickey Mouse Anaokulu ve Etüt Merkezi, çocukları eğitmek amacı ile geçtiğimiz ay içerisinde bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. Piknik, doğa gezileri, itfaiye, sivil savunma, tarihi yerler, sinema, at çiftliği ve süt ürünler yapımını öğrenmek için geziler düzenleyen eğitim merkezinin minik öğrencileri keyifli saatler geçirdi.
Gezilerle ilgili kısa bir bilgi veren Etüt merkezinin direktörü Özlem Gürüz, çocuğun merak duygusunun en üst seviyede olduğu okul öncesi dönemde, çocukların çevresini ve doğayı anlamak istediğini söyledi. 
Mickey Mouse Anaokulu ve Etüt Merkezi olarak öğrencilerini eğlenceli, interaktif, uygulamalı bir eğitim programı içerisinde merak duygularını ve hayal gücünü destekleyen, keşfeden bireyler olarak yetiştirmek hedefinde olduklarını vurgulayan Gürüz, bu çerçevede çocukların gelişimlerine uygun farklı gezi yerlerine gidildiğini ifade etti. 
Gürüz, çevre eğitimi ile öğrencilerin temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşama alışkanlığı kazanmalarını, doğayı korumalarını ve enerji tüketimi konusunda öğrencilerin bilinçlenmesi ve eğitilmesini hedeflediklerini anlattı.
Gürüz, bu doğrultuda sık aralıklar ile piknik düzenlediklerini, sivil savunma, itfaiye ve tarihi yerlere gittiklerini, sinema ve at çiftliği ile süt ürünleri yapımını öğrenmek amacı ile ziyaretler düzenlediklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2015, 09:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473