banner564

Hepsi çok başarılıydı

Amerikan Koleji öğrencileri sergilemiş oldukları İngilizce okuma performansları ile ayakta alkışlandı

Hepsi çok başarılıydı
banner598
Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Okullar Gurubu bünyesinde eğitim veren Amerikan Koleji İlkokul öğrencileri sergilemiş oldukları İngilizce okuma performansları ile ayakta alkışlandı.
Geceye GAÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Erdal’ın Eşi Sevim Erdal, GAÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Türkay Akpınar ve Öğretmenler ve Öğrenci Velileri katıldı. Amerikan Koleji anasınıfı öğrencileri ve ilkokul öğrencilerin ingilizce performanslarını sergilediği gecede, gösteriler İlkokul Müdürü Mine Ağdaç'ın açılış konuşmasıyla başladı. Müzikal hikayelerin işlendiği gecede  ''Musical Storyland'' gösterisi, Anasınıfı öğrencileri tarafından '' On The Farm'', 1’inci sınıf öğrencileri tarafından, ''Five Little Monkeys'', 2’inci sınıflar ''Goldilocks - Gummy Bear'', 3’üncü sınıflar '' Countries'', 4’üncü sınıflar ''Snow White'', 5’inci sınıflar '' What's the matter, Earth?'' ve ''Madame Tussauds'' gösterilerini sundular.
Gösterilerin sonunda, ''Live Us Better World'' pankartı açan öğrenciler daha iyi bir dünyada yaşamak istedikleri mesajını verdiler.

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2014, 09:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473