banner564

Hatıra fotoğrafı çektirdiler

DP’liler yeni yıl resepsiyonunda biraraya geldi

Hatıra fotoğrafı çektirdiler
banner598
 Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) ailesi, yeni yıl resepsiyonunda bir araya geldi.  DP-UG’den yapılan yazılı açıklamaya göre, parti Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş başkanlığında bir araya gelinen resepsiyona bakanlar, milletvekilleri, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, parti üst düzey yetkilileri, bürokratlar, MYK ve parti meclisi üyeleri ile partililer ve çalışanlar katıldı. 
Serdar Denktaş, partililerin yeni yılını kutlayarak, iyi dileklerini iletmesinin yanı sıra 2014’ün son gününün hatıra fotoğrafını çektirdi. 

Taçoy sağlık, huzur ve mutluluk diledi
Resepsiyonda yeni yıl mesajını DP Ulusal Güçler Genel Sekreteri, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy verdi. Taçoy, 2015 yılında Kıbrıs Türk halkı başta olmak üzere tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yıl diledi. 
2015 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ve DP-UG Parti Meclisi’nin Derviş Eroğlu’nu destekleme kararına vurgu yapan Taçoy, şöyle devam etti: 
“Allah kısmet ederse Cumhurbaşkanlığı seçimlerini de kazanarak daha ileri, daha iyiyi, daha güzeli hep beraber yaşama arzusundayız. 2015 yılı inşallah tüm KKTC için daha güvenli, daha huzurlu ve daha güçlü bir pozisyona gelecek. Çünkü biz DP Ulusal Güçler olarak gerek yurtdışında, gerek yurt içinde yapmış olduğumuz temaslarda KKTC’nin güçlenmesi, geleceğe daha emin adımlarla ilerlemek önceliğimiz olmuştur.” 

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2014, 10:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474