banner564

“Her şey Bilim İçin”

Levent College’de düzenlenen geleneksel Fen Sergisi izleyenlerde büyük heyecan uyandırdı

“Her şey Bilim İçin”
banner598
Öğrencilerdeki yaratıcılığı teşvik amacıyla Levent College de düzenlenen geleneksel Fen Sergisi izleyenlerde büyük heyecan uyandırdı.
Levent Eğitim Kurumları’na bağlı Levent College’in 2007 yılından bu yana her yıl “ Her Şey Bilim İçin” (All About Science Exhibition) sloganıyla düzenlediği Fen Sergisi ülke genelinde birçok özel ve kamu okulu öğrencileri öğretmenler ve velilerden olağanüstü ilgi gördü.
Levent College kapalı spor salonunda  25 ve 26 Mart tarihlerinde yer alan “ All About Science Exhibition ” sergisini iki gün içinde başta, ziyaretci okullar, öğrenci velilerinden oluşan 2 bini aşkın izleyici gezdi.   
Levent Eğitim Kurumları’na bağlı ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin eserlerini sergileme olanağı buldukları, öğrencilerdeki yaratıcı düşünceyi teşvik etmeyi amaçlayan Fen Sergisi izleyenleri hayran bıraktı. 
Yaklaşık 80 öğrencinin görev aldığı, birbirinden ilginç 72 deneyin canlı olarak izleyenlere aktarıldığı “ Herşey Bilim İçin ” sergisini ilk gün Levent Eğitim Kurumları Yönetim Krl.Bşk. Mehmet Boyacı ve Genel Koorinatör Emine Beton da izlediler. 

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2015, 09:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474