banner564

Katkı taçlandı

Hayvanseverler Platformu’ndan LAÜ’ye teşekkür belgesi verildi

Katkı taçlandı
banner598
   Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Öğrenci Dekanlığı’na bağlı olarak kurulan ve gönüllü hayvansever öğrencilerden oluşan LAÜ KAY Kulübü, Gönyeli Barınağı’ndaki hayvanlar için gıda kampanyası düzenledi. 29 ve 30 Aralık 2014 tarihleri arasında yürütülen kampanyada toplanan yardımlar kampüs içerisinde kurulan standa bırakıldı. 
   Etkinlik LAÜ öğrencileri, akademisyenleri ve Lefke halkının yoğun ilgisiyle karşılandı. Kampanya bitiminde toplanan tüm gıda yardımları, Gönyeli Belediyesi aracılığıyla, barınaktaki hayvanlara ulaştırılmak üzere, Gönyeli Belediyesi sağlık şubesi sorumlusu Hüseyin Menderes’e teslim edildi. 40 örgütten oluşan Hayvanseverler Platformu Temsilcisi Umut Öksüz tarafından, bu anlamlı girişimlerinden ötürü LAÜ KAY Kulübü Koordinatörü Emel Yılmaz aracılığıyla LAÜ’ye  teşekkür belgesi verildi. 
   Ziyaret esnasında konuşma yapan Umut Öksüz, LAÜ öğrencilerini gerçekleştirmiş oldukları kampanyadan ötürü tebrik ederek böylesi gönüllülük işiyle uğraşan gençlerin değerinin bilinmesi gerektiğine vurgu yaptı ve bu anlamlı faaliyetlere destek vererek LAÜ öğrencilerini onore etmek istediklerini belirtti. Öksüz, bu çalışmaları Lefkoşa bölgesinde uzun süredir yürütmekte olduklarını ve çok da güzel ilerlemeler kaydettiklerini ifade ederek düşüncelerinin Lefke’de de, LAÜ ile bu faaliyetleri başarmak ve duyarlılığın orada da devamını sağlamak olduğunu kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2015, 09:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473