banner564

Öğrencilerini bekliyor

YDÜ Güzel Sanatlar Fakültesi yeni döneme hazır

Öğrencilerini bekliyor
banner598
Yakın Doğu Üniversitesi’nden (YDÜ) yapılan açıklamaya göre; sekizinci kuruluş yılında 5. dönem mezunlarını veren YDÜ Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi'nin (GSTF), her biri alanlarında uzmanlıklarını kanıtlamış usta, yetkin, başarılı eğitici kadrosu ile geleceğin sanatçı-tasarımcılarını, grafik tasarım, resim, heykel ve seramikçilerini yetiştirmek üzere yeni dönem için hazırlıklarını tamamladığı belirtildi.
KKTC'nin sanat ve tasarım alanlarında lisans, yüksek lisans ve doktora düzeylerinde eğitim veren ilk ve tek akademik kurumunun YDÜ Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi'nin  olduğu ifade edilen açıklamada, bugüne değin yürüttüğü yenilikçi, çağdaş, benzerleri ile yarışan ve öğrencisini merkez alan programlarının yanı sıra, öğrencilerinin ulusal ve uluslararası alanlarda elde ettiği başarılar ile de her geçen gün daha fazla tercih edildiği belirtildi.
YDÜ Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi'nin  2014 -15 yılında pek çok uluslararası sanatsal faaliyet yanısıra sergiyi de gerçekleştireceğine yer verilen açıklamada, yıl boyu yapılacak etkinlikler ile KKTC'nin sanata doyacağı da kaydedildi.

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2014, 08:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473