banner564

Önemli isimler katıldı

YDÜ, Kıbrıs Geleneksel Radyoteknoloji Sempozyumuna ev sahipliği yaptı

Önemli isimler katıldı
banner598
Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) ev sahipliğinde ve Tüm Radyoloji Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği (TÜMRAD-DER) işbirliği ile düzenlenen 2. Kıbrıs Geleneksel Radyoteknoloji Sempozyumu TC ve KKTC'den büyük bir katılımla gerçekleştirildi.
YDÜ’den yapılan açıklamaya göre, sempozyuma TC ve KKTC'den üç yüze yakın kişinin katıldı.
İki gün dört oturumda yapılan sempozyumun başkanlığını YDÜ Hastanesi Radyoloji Anabilimdalı Başkanı Prof. Dr. Nail Bulakbaşı'nın yaptığı belirtilen açıklamada, sempozyuma aralarında Türkiye'den Radyoloji Alanında duayen isimlerden Prof. Dr. Tamer Kaya, Prof. Dr. Eşref Kızılkaya, Prof. Dr.Yüksel Pabuşçu, TÜMRAD-DER Genel Başkanı Heybet Aslanoğlu, Kapadokya Meslek Yüksekokulu Radyoloji Bölüm koordinatörü Şaban Akpolat ile Öğr.Gör. Gürdoğan Aydın yanısıra YDÜ'den Prof. Dr. Meltem Nalça Andreıu, Yrd. Doç. Dr. Deniz Bedel, Yrd. Doç. Dr. H. Kaya Süer, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ergin, Yrd. Doç. Dr. İpek Sönmez, Süha Akpınar, Yrd. Doç. Dt. Seçil Aksoy ile Yrd. Doç. Dr. Aslı Aykaç'ın da bulunduğu onaltı kişinin konuşmacı olarak katıldığı vurgulandı.
Sempozyumda meme kanserine geniş yer verildiğine dikkat çekilen açıklamada, KKTC ile Dünya'da bu konudaki farkındalığın arttırılmasına katkıda bulunmak için katılımcılara pembe kurdele dağıtıldı belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2014, 09:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474