banner564

Özay Günsel Çocuk Üniversitesi’nin ilk öğrencileri eğitime başladı

Bilim dünyası ile tanışacaklar

Özay Günsel Çocuk Üniversitesi’nin ilk öğrencileri eğitime başladı
banner598

 Çocukların erken yaşta üniversite ortamında bilim dünyası ile tanışmalarını sağlamayı, bilimsel düşünme ve bilimsel süreç becerilerini geliştirme hedefiyle kurulan Özay Günsel Çocuk Üniversitesi 2019 yılı Eğitim faaliyetleri başladı.

Verilen bilgiye göre, Özay Günsel Çocuk Üniversitesi öğrencileri ilk günlerinde, beyaz önlüklerinin giydirilmesiyle ve içinde eğitim-öğretim materyallerinin yer aldığı çantaların hediye edilmesiyle birlikte ders başı yaptılar.
Özay Günsel Çocuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Meriçli, ilk eğitim gününde velilere hoş geldiniz konuşması yaptı. Yakın Doğu Üniversitesi Büyük Kütüphane Salon 4’de veliler ve öğrencilerin bir araya geldiği toplantıda, Özay Günsel Çocuk Üniversitesi’nde görev alan Genel Sekreteri Duygu Kaptanoğlu Coşkun, Genel Koordinatör Çağla Akarsel ve Koordinatörler Dervişe Amca, Mina Darbaz ve Türkay Öyken ile asistanlar Çocuk Üniversitesi'nde eğitim görecek öğrencilerin ailelerine tanıtıldı. Daha sonra öğrenciler yaş guruplarına göre sınıflarına ayrılarak tanışma oyunu oynadılar. 

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2019, 12:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473