banner564

Tanıtım günleri başlıyor

GAÜ yetkilileri, Türkiye’nin dört bir yanında üniversite adayları ile bir araya geliyor

Tanıtım günleri başlıyor
banner598
 Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Yüksek Öğretimde 50’inci yılına doğru ilerlerken, 2017-2018 Akademik yılı öncesi, Türkiye’nin dört bir yanında 17-27 Temmuz tarihleri arasında üniversite adayları ile bir araya geliyor.
     Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada, Türkiye’nin dört bir yanında 17-27 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek olan “Tercih ve Tanıtım” günlerinde, GAÜ’nün tercih danışmanlarının üniversite adaylarına yol göstereceği ifade edildi. 
    17 Temmuz 2017 Pazartesi günü başlayacak olan ve GAÜ’nün; Adana, Aydın, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bursa, Hatay, İstanbgul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Mersin, Muğla, Şanlurfa, Tekirdağ ve ordu illerinde bulunan temsilciliklerinde gerçekleşecek olan “Tercih ve Tanıtım Günleri”nin 27 Temmuz tarihine kadar devam edeceği ve uzmanların; üniversite adaylarına tercihleri noktasında yardımcı olcakları ifade edildi. 
     Tercih ve tanıtım günlerine bilgi almak isteyen herkesin davetli olduğu bildirilen açıklamada, uluslararası düzeyde üniversite eğitimi almak isteyen tüm adayları GAÜ bünyesine davet ettikleri dile getirildi.

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2017, 10:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473