banner564

Yakın Doğu Kolejinin mezuniyet töreni gerçekleştirildi

Büyük coşku yaşandı

Yakın Doğu Kolejinin mezuniyet töreni gerçekleştirildi
banner598

Yakın Doğu Kolejinin 2017-2018 Eğitim - Ögretim Yılı Mezunları diploma töreni gerçekleştirildi.

Törene, Yakın Doğu Koleji Koleji Müdürü Işılay Arkan, Yakın Doğu Koleji öğretmenleri, öğrenciler ve veliler katıldı. Görülmeye değer bir coşku ve heyecan yaşayan öğrenciler, Yakın Doğu Kolejinden gururla, anılarla ve başarılarla mezun olmanın mutluluğunu yaşadılar.
Yakın Doğu Koleji Müdürü Işılay Arkan yaptığı konuşmada Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı olduklarını belirten Müdür Arkan, velilerin emanet ettikleri öğrencileri, yarınlara her bakımdan donanımlı, yetişkin bireyler olarak yetiştirdiklerini ifade etti.
Müdür Arkan’ın konuşmasının ardından geleneksel bayrak devir teslim töreni ile duygulu anlar yaşandı. 
Diplomaların verilmesine geçilmeden önce, diploma birincisi Ecem Özkoççatlı ve diploma ikincisi Mustafa Hayırlar birer konuşma yaptı.
Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilerden diploma birincisi ve ikincisi Ecem Özkoççatlı diplomasını Yakın Doğu Koleji Müdürü Işılay Arkan’dan alırken diploma üçüncülüğünü paylaşan Sanem Sertuğ ve Mustafa Sivri’ye diplomalarını Baş Muavin Alpay Ertaç verdi. Diplomaların verilmesinin ardından Havai Fişek gösterisiyle tören, geleneksel kep atma töreni ile son buldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474