banner564

YDÜ’de konakladılar

IPSF üyesi ülkelerin eczacılık öğrenci ve mezunları tatil için KKTC’ye geldi

YDÜ’de konakladılar
banner598
Uluslararası Eczacılık Öğrencileri Federasyonu (IPSF) üyesi ülkelerin eczacılık öğrenci ve mezunları tatil yapmak için KKTC’ye geldi. 
YDÜ’den yapılan açıklamaya göre; elliden fazla ülkenin üyesi olduğu Uluslararası Eczacılık Öğrencileri Federasyonu'na (IPSF) bağlı üniversitelerin eczacılık öğrencileri ve mezunlarının YDÜ ev sahipliğinde gerçekleştirilen seminerlere katılmak ve aynı zamanda da tatil yapmak için KKTC, YDÜ'yü tercih ettikleri belirtildi.
Açıklamada Türk Eczacıları Birliği Gençlik Komisyonu (TEB-GK) ve Uluslararası Eczacılık Öğrencileri Birliği (SEP) üyesi öğrencilerin katılımı ile YDÜ Eczacılık Fakültesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya katılmak üzere 30'dan fazla ülkeden 100'e yakın öğrencinin KKTC'ye geldiği vurgulandı.
Açıklamada İngiltere, Almanya, Avusturya, Polonya gibi Avrupa ile Uzak Doğu ve  Asya ülkelerinde okuyan ve Dünya'nın  çeşitli yerlerinde stajlarını tamamlayan geleceğin eczacılarını 4 günlük toplantıda bir araya getiren YDÜ'nün, düzenlediği uluslararası toplantılarda öğrencilerin Eczacılık ile ilgili deneyimleri yanısıra bilgilerini de paylaşmalarına olanak yaratıldığı belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2014, 08:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473