banner564

Yetenek sınavı yapılacak

Yakın Doğu Üniversitesi Sahne Sanatları Fakültesi "Tiyatro Bölümü" kayıtları devam ediyor

Yetenek sınavı yapılacak
banner598
Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) bünyesinde 2005 yılında açılan Sahne Sanatları Fakültesi "Tiyatro Bölümü" özel yetenek sınav kayıtları devam ediyor.
Sahne Sanatları Fakültesi Genel Koordinatörü ve Oyunculuk Anasanat Dalı Başkanı Çetin Özen yaptığı açıklamada, Özel Yetenek Sınav Kayıtları'nın 8 Eylül 2014 tarihinde tamamlanacağını, Özel Yetenek sınavlarının 9-10 Eylül tarihlerinde Yakın Doğu Üniversitesi Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü'nde gerçekleştirileceğini söyledi. Saat 10.00'da başlayacak sınavların iki aşamalı olarak gerçekleştirileceğini belirten Özen, sınavda başarılı olan tüm adaylara %50 burs verileceğinin müjdesini verdi.
Özen, Sahne Sanatları Fakültesi "Tiyatro Bölümü"nden bugüne kadar çok sayıda mezun verildiğini vurgulayarak, Fakülte bünyesinde Dramatik Yazarlık ve Tiyatro Anabilim Dalı'nda iki yüksek lisans programının bulunduğunu  da ifade etti.
Çetin Özen, Sahne Sanatları Fakültesi "Tiyatro Bölümü" nde, usta-çırak ilişkisine ve eğitimine önem verildiğini,  Fakülte olarak da en güçlü yanlarından birinin  eğitim kadrosu olduğunu söyleyen Özen, Fakülte olarak,  Tiyatro Oyunculuğu ve Dramatik Yazarlık eğitimi veren hiçbir üniversitede olmayan bir eğitim kadrosuna sahip olduklarını belirtti.  Eğitim kadrolarında Prof. Dr. Bozkurt Kuruç, Prof. Dr. Cavanşir Guliyev, Doç. Dr. Zerrin Akdenizli, Arsen Gürzap, Cihan Ünal, Hilmi Özen, Ayşegül Atik, Murat Atak, Tuncer Cücenoğlu gibi usta isimlerin bulunduğunu söyleyen Çetin Özen, öğrencilerin usta-çırak ilişkisi çerçevesinde değişik oyunlar sergileyerek tecrübe kazandıklarını vurguladı. Yakın Doğu Üniversitesi Sahne Sanatları Faskültesi Tiyatro Bölümü Özel Yetenek Sınavları ile ilgili daha geniş bilgi www.neu.edu.tr  web sayfası ile Yakın Doğu Üniversitesi Sahne Sanatları Fakültesi sekreterliğinden alınabilir.

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2014, 08:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
Turkish Power
Turkish Power - 2 yıl Önce

50yil üretmeden tüketmenin çalışmadan maaslara çökmenin sonucu saz çalmaya devam ha bir de devlet görevinden siktiredilen yeniduzulenci bir palikarya hizmetkar ladyboyu osurmak sicmak diye zirvalamis o senin palikarya altında inlerken cikarttigin osuruktur malum artık kıçını tutamiyorsundur hele bir de o kiloyla

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474