banner564

Hükümete teşekkür edildi

Kamu-Sen, Tebliğ ve İcra Memurluğu’ndaki sorunların çözüldüğünü açıkladı

 Hükümete teşekkür edildi
banner598
Kıbrıs Türk Kamu Görevlileri Sendikası (Kamu-Sen), Tebliğ ve İcra Memurluğu’nda yaşanan sorunların çözüldüğünü açıkladı.
Kamu-Sen’den yapılan açıklamada personel ve altyapı eksikliği gibi gerekçelerle Tebliğ ve İcra Memurluğu’nda 7 Mart’ta grev yapıldığı hatırlatıldı.
Grevden sonraki iki hafta içerisinde istihdam, araç gereç ve altyapı eksikliklerinin giderildiği belirtilen açıklamada, konuyla ilgili gösterilen hassasiyet dolayısıyla Başbakan Hüseyin Özgürgün ile Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş’a teşekkür edildi. 

Kamu-Sen’den Denktaş’a ziyaret
Öte yandan Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, Metin Atan başkanlığındaki Kıbrıs Türk Kamu Görevlileri Sendikası’ndan (Kamu-Sen) bir heyeti kabul etti.
Kamu-Sen Başkanı Atan, görüşmede yaptığı konuşmada doktorlara öngörülen artışın Ocak 2011 itibarıyla kamuda işe girenler için emsal teşkil etmesini istediklerini söyledi.
Kamu-Sen Başkanı Metin Atan, Başbakan Yardımcılığı ve Maliye Bakanlığı ile sendikaların, sorunların giderilmesi için ortaya koyduğu iş birliğinden memnun olduklarını da kaydetti.
Serdar Denktaş ise doktorlara yapılan artışın Ocak 2011 itibarıyla kamuda işe girenler için emsal teşkil etmesinin doğru bir yaklaşım olmadığını, Ocak 2011 itibarıyla işe girenlerin maaşlarında bir takım iyileştirmeler yapabilmeyi bütçe hazırlık döneminde öngördüklerini ancak dövizdeki dalgalanma nedeniyle hedeflenen sonucu ertelemek zorunda kaldıklarını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2017, 09:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473