banner564

Oku, adam ol Abdi

Ekmek bıçağı ile arkadaşının 3 parmağını kesen üniversite öğrencisinin ‘tutuksuz yargılanmasına’ karar verildi

Oku, adam ol Abdi
banner598
Lefkoşa’da aynı pansiyonda kaldığı oda arkadaşının ekmek bıçağı ile 3 parmağını kesen üniversite öğrencisi Abubaker Abdi Hoch’un ‘tutuksuz yargılanmasına’ karar verildi
Abubaker Abdi Hoch ile Emmanuel Etwim arasında yüksek sesle müzik dinlenildiği gerekçesi ile kavga çıkmıştı. Abubaker Abdi Hoch, müzik yüzünden kavga ettiği Emmanuel Etwim’i ekmek bıçağı ile yaraladı.19 Mart tarihinde meydana gelen olayın ardından tutuklanan zanlı dün teminat talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Polis, yaralama olayının 19 Mart tarihinde saat 10.00 sıralarında gerçekleştiğini, zanlının oda arkadaşı Emmanuel Etwim ile aralarında müzik sesi sebebi ile tartıştığını söyledi. Polis, zanlının tartışma esnasında Etwim’in sol elindeki 3 parmağını keserek yaralanmasına sebep olduğunu belirtti. 

Üniversite eğitimi için serbest kaldı…
Gözaltına alınan zanlının ifadesinde Etwim’in kendisine 32 santim uzunluğundaki ekmek bıçağı ile saldırdığını öne sürdüğünü kaydeden polis, zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını ifade ederek zanlının teminata bağlanmasını talep etti. Mahkeme, zanlının üniversite öğrencisi olmasını göz önünde bulundurarak yurt dışı çıkış yasağı ve haftada bir gün polise gidip imza atması şartları ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2017, 10:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473