banner564

Cezaevinde bekleyecek

Markette unutulan para cüzdanını çalan ve 350 TL’yi cebe indiren Carl, tutuklandıktan sonra kefaletini ödeyecek birini bulamadı

Cezaevinde bekleyecek
banner598
Melin DOBRAN
Carl Boyd Heath isimli şahıs, Girne-Alsancak’ta faaliyet gösteren bir alışveriş merkezinde unutulan cüzdanı çaldığı iddiasıyla dün mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada, incelenen kamera kayıtlarında zanlının market içerisinde almış olduğu eşyaları kasadan geçirdiği esnada, poşetler yanında unutulan siyah renk bayan cüzdanını poşetleri içine atarak ayrıldığına dair tespit yapıldığı belirtildi. 
Zanlı hakkındaki soruşturmayı yapan polis, zanlıyı aynı gün Karşıyaka köyünde misafir olarak kalmakta olduğu arkadaşının evinde tasarrufunda çaldığı bayan cüzdanı ile suçüstü yakaladıklarını belirtti.

90 günlük turist vizesi var
Zanlının 20 Mart tarihinde Metehan Kara Giriş Kapısı’ndan 90 günlük vize ile ülkeye giriş yaptığını ifade eden polis, davası görüşülünceye kadar uygun bir teminata bağlanması talebinde bulundu.  Mahkeme,  zanlının ileride yargılanıncaya kadar yurt dışına çıkışını yasaklayarak 3 bin TL nakdi, KKTC vatandaşı 1 kişinin imza edeceği 50 bin TL kefalet senedi ve 100 bin TL’lik şahsi kefalet imza ederek serbest kalmasına karar verdi. Mahkemenin teminat şartlarını yerine getiremeyen Carl Boyd Heath, cezaevine gönderildi.

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2017, 10:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474