banner564

Seyitler: Büyüme trendi sürecek

Sektöründe birçok yeniliğe öncülük eden Limasol Sigorta 21 yaşında

Seyitler: Büyüme trendi sürecek
banner598

 Sigortacılık sektöründe birçok yeniliğe öncülük etmeyi sürdüren Limasol Sigorta, kuruluşunun 21’nci yılını Girne Lords Palace Hotel’de gerçekleşen sunumlu toplantı, plaket takdimi ve ardından düzenlenen öğle yemeği ile kutladı. 

Limasol Sigorta Yönetim Kurulu, Sigorta personeli, Sigorta Acenteleri, Limasol Bankası Üst Düzey Yönetim ve şube müdürlerinin katılımı ile gerçekleşen 21. Yıl etkinliğinde; Limasol Sigorta’ya 10 yılı aşkın süredir hizmet eden personele plaketleri Limasol Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler ve Limasol Sigorta Genel Müdürü Birtan Asker tarafından takdim edildi.  
Büyüme ve gelişme trendini sürdüren, sektördeki hizmet ve ürün kalitesini sürekli yenileyerek müşteri sayısını hedeflerin üzerine çıkarmayı başaran Limasol Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Seyitler etkinlikte gerçekleştirdiği konuşmasında; ‘Sigorta sektöründe halkımızı ilklerle tanıştıran, hasarlarını ödeyerek müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan ve ihtiyaca yönelik sigorta paketleri ile KKTC halkının hizmetinde olan Limasol Sigorta 21. Yılını gururla kutluyor. 21 Yıldır artan hedefleri başarı ile gerçekleştiren sigorta personeline, acentelere ve müşterilere destekleri için teşekkürlerini sunarak nice başarılarla dolu ve hasarsız yıllar temennisinde bulundu.’ 
Ardından Limasol Sigorta Genel Müdürü Birtan Asker, kurumun dünden bugüne 21 yıllık güçlü gelişimini anlattı.
Limasol Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler, “Limasol Sigorta ilk poliçenin kesildiği günden bugüne 21 yıldır her zaman başarılarına başarı ekleyerek adından söz ettirmiştir” dedi.
Kemaler, Limasol Sigorta’nın yüksek verimlilikte çalışırken, sektörün gelişmesine de öncülük etmesinden ayni zamanda banka olarak da mutlu olduklarını kaydetti.
Sunumlu toplantı ve plaket takdimi ile başlayan etkinlik öğle yemeği akabinde; pasta kesimi ve toplu aile fotoğraf çekimi ile tamamlandı. 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473