banner564

“Ülkenin en iyisi”

Bakan Besim Lefkoşa Devlet Hastanesindeki Kardiyoloji servisinden övgüyle söz etti

“Ülkenin en iyisi”
banner598

 Sağlık Bakanlığı tarafından Kardiyoloji Günü dolayısıyla “Kardiyoloji ve Kalp Damar Cerrahisinde dünden bugüne” temalı toplantı düzenlendi. 

Sağlık Bakanı Filiz Besim’in de katıldığı toplantı, Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Onkoloji Servisi Toplantı Salonunda yer aldı. Toplantıya kardiyoloji servisinden uzman hekimler de katılıp kalp hastalıkları ile ilgili konuşma gerçekleştirdi. 
Bakan Besim toplantının açılışında yaptığı konuşmada, Kardiyolojide çok büyük yol kat edildiğini, büyük yatırımlar yapıldığını söyledi ve "Gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki ülkede kardiyolojide en iyi merkez burasıdır. Amaç ve hedef tüm ülkede en iyi servisleri yaratmaktır. Vatandaşlar sağlık sistemine güvenmeli kendini güvende hissetmeli.” dedi. 
Filiz, bugün kardiyologlara vefa günü olduğunu, sevgi ve kenetlenmenin önemli olduğunu ifade ederek,  “Yürüyecek çok yolumuz var, kardiyolojide ciddi bir farkındalık yaratmaya çalışıyoruz. 
Kardiyoloji çok önemli ve artık sorunlar yaşayanların yaşı düştü, farkındalık önemli, sağlığımızı kalbimizi korumalıyız ve sağlık sistemini de bu yönde geliştirmeliyiz” ifadelerini kullandı.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473