banner564

Yeni tüzük hazırlanıyor

Sucuoğlu, iş sağlığı ve güvenliği alanında ciddi adımlar atacaklarını belirtti

Yeni tüzük hazırlanıyor
banner598

 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faiz Sucuoğlu, İş Sağlığı ve Güvenliği Birliği Başkanı Güvenç Yüksel ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Yapılan açıklamaya göre görüşmede iş sağlığı ve güvenliği konusu ve bu konuda yapılabilecekler  ele alındı.
Güvenç Yüksel,  iş sağlığı ve güvenliğinin bir kültür olduğunu ifade ederek, çalışmalarını da eğitim temelli olarak yürüttüklerini anlattı. Farkındalık yaratma hedeflerini daha da ileriye götürmek istediklerini vurgulayanYüksel,  Birliğin taleplerini Faiz Sucuoğlu’na iletti. 
Bakan Sucuoğlu da en büyük sorunun inşaat sektöründe olduğuna dikkat çekerek, iş sağlığı konusunda önümüzdeki günlerde Bakanlar Kuruluna götürülecek bir tüzük olduğunu anımsattı. Sucuoğlu Birlik ile istişare içerisinde iş sağlığı ve güvenliği alanında ciddi adımlar atacaklarını kaydetti.

KİKEV heyetinden Sucuoğlu’na ziyaret
Öte yandan Kıbrıs İşitme Konuşma Engelliler Vakfı ( KİKEV), Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faiz Sucuoğlu’nu  ziyaret ederek  taleplerini  aktardı.
İşitme ve konuşma engellilerin yaşadığı sorunları Bakan Sucuoğlu’na ileten Vakıf Başkanı Bahire Coşkuner Doğru, vakfın Milli Eğitim Bakanlığı onaylı işaret dili eğitimi verdiğini ve özellikle işitme engellilerin Çalışma Dairesinde iletişim problemleri yaşadığını kaydetti. 
 

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2019, 11:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473