banner564

Kafasından vurdular 

Aya Napa’da 33 yaşındaki gece kulübü çalışanı cinayet kurbanı

Kafasından vurdular 
banner598

 Aya Napa’daki bir gece kulübü çalışanı 33 yaşındaki Fransa pasaportu sahibi Gary Boris Hristodulu, önceki gece yarısından sonra kimliği belirsiz kişilerin açtığı ateş sonucu hayatını kaybetti.

Rum Radyosu’nun haberine göre Hristodulu,  Aya Napa – Paralimni yolunda ilerlerken, aracı kurşunlandı. 
Polis öncelikle bir aracın yol kenarında kaza yaptığıyla ilgili bir telefon aldı. Polis görevlileri olay yerine gittiklerinde şoförün aracın ışıkları ve motoru açık halde aracı terk ettiği ve ön camının kırılmış olduğunu tespit etti. 33 yaşındaki kişinin cansız bedeni yolun yakınında bulundu. 
Rum Polisinin yaptığı açıklamaya göre, kurban ilk kurşunların ardından aracından çıkarak kaçmaya çalıştı ve şerit ayırıcı korkuluğun üzerinden atlayarak yolun karşısına geçti. Hemen ardından saldırganların açtığı ateş sonucu hayatını kaybetti. Kurban, kafasından ve vücudunun çeşitli noktalarından yaralandı. Yetkililer saldırganların bulunması için bölgede arama çalışmalarına devam ediyor.
  Alınan bilgilere göre, 33 yaşındaki kişinin daha önceki uyuşturucu davalarıyla ilgili poliste dosyası bulunuyordu. Yetkililer cinayetin planlanmış olduğunu düşünüyor. 

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2018, 13:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474