banner564

863 tanesini sattılar

Ülkeye Bin 700 adet uyuşturucu hap ithal etmekle suçlanan Serkan Akgün ve Hasret Şen tutuklandı

863 tanesini sattılar
banner598

 Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından Gönyeli’de gerçekleştirilen operasyonda 837 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Suçla bağlantılı Serkan Akgün ve Hasret Şen tutuklandı. Zanlılar polisteki ifadelerinde hapları bin 700 adet olarak ülkeye ithal ettiklerini ve bir kısmını sattıklarını itiraf etti. Soruşturma sürerken zanlılar dün ek süre talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. 

Zanlılar hakkındaki iddiaları aktaran polis, 28 Ağustos 2018 tarihinde, saat 00.10 sıralarında, Gönyeli’de  Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda zanlı Serkan Akgün’ün tasarrufunda 100 tane uyuşturucu madde hap bulunarak emare alındığını söyledi. 
Polis, zanlı Serkan Akgün’ün, Hasret Şenile birlikte kaldıkları evde yapılan aramada ise 737 adet hap daha bulunarak emare alındığını belritti.
Polis, hapları zanlıların 19 Haziran 2018 tarihinde bin 700 adet olarak Ercan Havalimanı’ndan ithal ettiklerini itiraf ettiklerini söyledi. Polis, zanlıların hapların 863 tanesini ismi tespit edilen ve edilemeyen birçok kişiye sattıklarının belirlendiğini ifade ederek, aranan şahısların olduğunu açıkladı. Polis, soruşturma maksatlı zanlıların 3 gün poliste tutuklu kalmalarını talep etti.Mahkeme, talebi kabul etti.  


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473