banner564

Yoğun tempoda çalışıyoruz

Türk Ocağı Teknik Direktörü Hasan Topaloğlu, İzmit Kartepe kampında açıklamada bulundu

Yoğun tempoda çalışıyoruz
banner598

 24 Ağustos’ta İzmit – Karatepe’de kampa giren Türk Ocağı’nda Teknik Direktör Hasan Topaloğlu, gelinen süreçle ilgili olarak açıklama yaptı. Çok yoğun ve yorucu bir tempoda çalıştıklarını aktaran Teknik Direktör Hasan Topaloğlu, oyuncu grubunun özveri ve isteğinden memnun olduğunu dile getirdi. Takım olarak henüz hazır olmadıklarını da belirten Topaloğlu, adaya döndükten sonra 10 gün içinde daha iyi noktaya geleceklerini ifade etti.

Performansı üst seviyeye çekmeliyiz
Takımın yeni oluşan bir takım olduğunu, performans problemi olan oyuncuları bir an önce hazırlamak adına yoğun mesai harcadıklarını söyleyen Türk Ocağı Teknik Direktörü Hasan Topaloğlu, Malik ve Tom’un özellikle ülkeye hazır gelmediklerini söyleyen Topaloğlu, iki oyuncusunun en kısa sürede istenilen noktada olacağını söyledi. Yerli oyuncular Ahmet Saygı, Ahmet Can, Akın, ve Yusuf’un daha iyi noktada olmaları gerektiğini söyleyen Türk Ocağı Teknik Direktörü Hasan Topaloğlu, kamp süresi ve ülkeye dönüşte devam edecek olan periyotta oyuncu grubundan istediği verimi alacağını söyledi. Ülkeye dönüşte artık tempoyu düşüreceklerini söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, Kartepe kampı öncesi, Malpas kampında yüklemeleri bitirdiklerini ve adaya dönüşte takımı artık rahatlamaya alacaklarını ifade etti.

İkinci derbim olacak
Ligde Doğan Türk Birliği derbisi ile başlayacak olmalarının sorulması üzerine ise konuşan Türk Ocağı Teknik Direktörü Hasan Topaloğlu, Doğan – Ocak derbisinin tartışmasız bu ülkenin en büyük derbisi olduğunu söyledi. Fikstür çekildiği günden itibaren artık derbinin konuşulmaya başlandığını söyleyen Hasan Topaloğlu bu atmosferin hem kendilerine hem de rakiplerine farklı yansıyacağını söyledi. Derbinin ilk hafta yerine dört ya da beşinci hafta olmasını daha çok istediğini belirten Tük Ocağı Teknik Direktörü Hasan Topaloğlu, yep yeni bir takım yarattıklarını ve bu takımın uyum sürecini en erken zamanda atlatmak adına her türlü aktiviteyi yaptıklarını söyledi. Bu nedenle lige iyi bir başlangıcın şart olduğunu Doğan Türk Birliği karşılaşmasının da fırsat maçı olduğunu belirten Topaloğlu, önlerinde bulunan süreyi ise en iyi şekilde kullanacaklarını söyledi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473