banner564

Çeteler tam teşkilat

Güneyden, kuzeye uzaktan kumandalı oyuncak helikopterle uyuşturucu gönderdiler

Çeteler tam teşkilat
banner598

 Suna ERDEN

   Sınır kapılarında denetimlerin sıklaştırılması üzerine uyuşturucu tacirleri şimdiye kadar görülmemiş bir yola başvurdu. Tacirler uzaktan kumandalı oyuncak helikopter ile güneyden kuzeye uyuşturucu ithal etti. 
   Helikoptere bir miktar uyuşturucu koyup kuzeye uçuran şahıslar henüz tespit edilemezken, maddeyi gönderilen yerden teslim alan Orhan Iravul gözlatına alındı. Zanlı Iravul dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. 
   Duruşmada olayı aktarann polis, 17 Ağustos 2018 tarihinde saat 16.00 sıralarında Çağlayan bölgesinde Güney Kıbrıs’tan gelen küçük uzaktan kumandalı helekopter ile bir miktar uyuşturucunun  boş araziye bırakıldığını tespit ettiklerini belirtti. Polis söz konusu bırakılan uyuşturucu maddeyi zanlı Orhan Iravul'un alıp, kullanımındaki araçla bölgeden ayrıldığının öğrenildiğini mahkemeye aktardı. 
   Polis, Orhan Iravul'un Narkotik polisi tarafından arandığını öğrenmesi üzerine ortadan kaybolduğunu ancak önceki gün polise teslim olduğunu ve bazı beyanlarda bulunduğunu belirtti.  Polis, zanlının iddialarının ve bölgedeki kamera kayıtlarının incelenmesine devam edileceğini ifade ederek, zanlının 3 gün tutuklu kalmasını talep etti.Mahkeme talebi kabul etti.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474