banner564

Aracında keser bulundu

Esentepe’ye bağlı Bahçeli’de yaşayan İngiliz’in evinden nakit para ile tansiyon aletini çalmakla suçlanan Osman İlişen tutuklandı, bir kişi de aranıyor

Aracında keser bulundu
banner598

 Suna ERDEN

Esentepe’ye bağlı Bahçeli’de Robert Edward Beedham’a ait evden 100 Sterlin, 100 Euro ve Bin TL nakit para ile tansiyon aleti ve şarj kablosu çaldığı öne sürülen Osman İlisen tutuklanırken, suç ortağı olduğu beirtilen F.İ ise yurt dışına kaçtı. Zanlı Osman İlisen dün Girne’de mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada olayı aktaran polis, 19 Mart 17.00-21.00 saatleri arasında, Bahçeli’de Nazlı Çeşme Sokak üzerinde bulunan Morlais Sitesinde,  Robert Edward Beedham’a ait ikametgahın kapısı açılarak içeriye girildiğini ve 100 Sterlin, 100 Euro ve Bin TL nakit para ile tansiyon aleti ve şarj kablosu çalındığını söyledi. Olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada,  ayak izlerinden ve kamera görüntülerinden zanlı Osman İlisen’in tutuklandığını kaydeden polis, suçla bağlatılı F.İ. isimli şahsın ise 20 Mart’ta yurt dışına çıkış yaptığını belirtti.

Aracında keser, cebinde para bulundu
Zanlı Osman İlisen’in adına kayıtlı araçta yapılan aramada keser bulunduğunu,evinde ise kıyafetinin cebinde 850 TL bulunduğunu kaydeden polis,  zanlının daha önceden de benzer suçlardan tutuklandığını belirtti. Polis, soruşturmanın devam ettiğini, zanlının gönüllü ifade vermediğini, suçlamaları kabul etmediğini söyleyerek bir gün süre ile tutukluluk talep etti. Mahkeme talebi kabul etti.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473