banner564

Bazı evlere baskın düzenlendi

Polis, Gökhan Naim cinayetinde çalınan 3 milyonu Girne’de arıyor

Bazı evlere baskın düzenlendi
banner598

Suna ERDEN
Lefkoşa’da 13 Mart akşamı silahlı saldırıda öldürülen Gesfi Döviz sahibi Gökhan Naim’in elindeki çantadadan çalınan 3 milyon TL’ye yakın paranın izini süren polis, Girne bölgesinde birkaç adreste arama yaptı. Olayda çalınan 112 bin Sterlin, 170 bin  Euro ve 800 bin TL’nin peşine düşen polisin aldığı yeni ip uçları üzerine Girne’de belirlediği bazı adreslere operasyon yaptığı öğrenildi. Polisin kayıp 3 milyon TL’ye yakın parayı her an bulabileceği kaydedildi.

Polis paranın peşinde
Elde edilen bilgilere göre; olayla ilgili tutuklu bulunan taksici Ali Okan Şengül’ün cinayet ve soygunu organize eden Zahid Masood’u cinayet akşamı Ercan Havalimanı’ndan aldığı, Girne’ye getirdiği daha sonra da Akıncılar bölgesine götürdüğü belirlendi.
Öte yandan son olarak tutuklanan beşinci zanlı Hüseyin Erseyis’in de Akıncılar bölgesinden güneye kaçmasına yardım ettiği Zahid Masood’un üzerine para olmadığına dair ifade verdiği,bunun üzerine polisin bu yönde şüphelerinin arttığı öğrenildi.
Havaalanından çanta alıp Girne’ye giden Zahid Masood’un parayı bu bölgede sakladığı düşünülürken, polisin kayıp 3 milyonu her an bulabileceği kaydedildi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473