banner564

Burnunu kırdılar

Alkol tesiri altında Hakan Yılmaz’ı darp eden 3 kişi polis tarafından tutuklandı

Burnunu kırdılar
banner598

 Suna ERDEN

Girne’de gece yarısı çıkan kavgada Hakan Yılmaz isimli şahsın burnu kırıldı. Alkolün etkisi ile çıktığı belirtilen kavgada Kemal Korkmazcan, Veli Selçuk ve Ahmet Selçuk’un bir olup Yılmaz’ı darp ettiği öne sürüldü. Gözaltına alınarak dün Girne’de mahkemeye çıkarılan zanlılar, “Hakan’ın elinde bıçak vardı. Kendimizi korumaya çalıştık” dedi.
Girne Adli Şube’de görevli polis, 27 Mart saat 01.00 sıralarında Hakan Yılmaz bir taraf olup, Kemal Korkmazcan, Veli Selçuk ve Ahmet Selçuk ile tartıştığını söyledi. 
Polis, Yılmaz’ın kavga esnasında alkollü olduğunu belirtti. Çıkan kavgada üç zanlının darp ettikleri Yılmaz’ın burnunu kırdıklarını ifade eden polis, Kemal Korkmazcan’ın olay yerinde suçüstü yakalandığını kaydetti.
Polis, diğer iki zanlının ise görgü tanıklarının ifadeleri üzerine tespit edilip dün sabah yakalandıklarını söyledi. 

Yılmaz’ın durumu kötü
Yılmaz’ın durumunun kötü olduğunu, henüz ifadesinin alınamadığını, alınacak tanık ifadeleri olduğunu belirten polis, zanlıların 2 gün tutuklu kalmasını talep etti.
Mahkemede söz hakkı alan her üç zanlı da Yılmaz’ın kendilerine bıçak çektiğini, kendilerini müdafaa etmeye çalıştıklarını öne sürdü. Mahkeme zanlılar hakkında 2 gün tutukluluk emri verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473