banner564

“Beni tanıyan iyi bilir”

Özersay, “Siyasi partilere vefa borcum olmadığı için hiç çekinmeden hukuksuzlukların üzerine gideceğim” dedi

“Beni tanıyan iyi bilir”
banner598
Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı Kudret Özersay ve gönüllülerden oluşan ekibi, Tıp Haftası nedeniyle önceki gün Gazimağusa bölgesindeki bazı hastaneleri, liman bölgesinde düzenlenen Deniz Panayırı’nı ve sosyal konutlar bölgesinde yaşayan vatandaşları ziyaret ederek cumhurbaşkanlığı konusundaki projelerinin yer aldığı kitabı dağıttı.
Özersay ziyaretlerdeki konuşmasında, “Siyasi partilere vefa borcum olmadığı için hiç çekinmeden hukuksuzlukların üzerine gideceğim. Bunu yapacağımı beni tanıyan herkes çok iyi bilir” dedi.
Özersay, geçmişte Başbakanlık, Başbakan Yardımcılığı, Cumhurbaşkanlığı ve Meclis Başkanlığı yapmış olan, kendi siyasi partisi hükümetteyken bu görevlerde bulunan isimlerin bugüne değin ne yaptıklarının ve ülkenin ne duruma geldiğinin ortada olduğunu belirterek “Cumhurbaşkanı seçildiklerinde yolsuzlukların üzerine gideceklerini söylemeleri vatandaş açısından inandırıcı değildir. Vatandaşlarla konuştuğumda bunu görüyorum” diye konuştu.
Özersay, halkın artık içi boş vaatlerde bulunan, geçmişte en üst görevlere gelmelerine rağmen gerek yolsuzlukların giderilmesi gerekse hukuksuzlukların son bulması için kararlı adım atmayanlara güven duymadığını açık açık söylediğini savundu.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2015, 09:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473