banner564

Siber: Statükoyu götürecek

Gazimağusa’daki esnafı ziyaret eden Siber, “19 Nisan'da güzel bir rüzgar esecek” dedi ve ekledi:

Siber: Statükoyu götürecek
banner598
Cumhuriyet Meclisi Başkanı ve CTP-BG Cumhurbaşkanı Adayı Sibel Siber, meclisteki çalışmalarında da ülkedeki mevcut siyasi yapıyı değiştirme çabalarına ortak olduğunu kaydetti ve “19 Nisan'da güzel bir rüzgar esecek, statükoyu götürecek” dedi.
CTP-BG’den yapılan açıklamaya göre Siber önceki gün Gazimağusa bölgesindeki esnafı ziyaret etti.
Siber, sabah saatlerinde ilk olarak Yörükler Derneği'ni, ardından Gazimağusa Sanayi Bölgesi ve Adıyamanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Siber daha sonra Deniz Festivali’ne katıldı.
Siber, konuşmalarında unutulan hakları hatırlatmak ve çözümü yapacak iki taraftan biri olarak masadaki varlığı ortaya koymak, çözüm istencini ve kararlılığı dünyaya göstermek için aday olduğunu anlattı.

Ülkedeki sistemi en tepeden başlayarak değiştirmenin de tarihi bir sorumluluk olduğunu kaydeden Siber, kadınları ve gençleri bu amaç etrafında birleşmeye çağırdı.
Cumhurbaşkanlığı makamında toplumun yarısından fazlasını oluşturan bu kesimin güçlü şekilde temsil edileceğinin sözünü veren Siber, hep birlikte büyük işler başaracaklarını vurguladı. Başbakanlık görevinin halkta yarattığı güven ve huzurun Cumhurbaşkanlığına taşınacağını söyleyen Siber, "Referansım başbakanlık ve meclis başkanlığımdır" dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2015, 09:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474