banner564

Bölge sakin havası serin

Beşparmak’ta bir eve baskın yapan polis fuhuş çetesini yakaladı

Bölge sakin havası serin
banner598

Suna ERDEN
Girne’de 7 kadının erkeklerle cinsel ilişkiye girmesini sağlayıp fuhşa teşvik eden ve bu yolla para kazandıkları öne sürülen Ali Yıkılmaz, Merve Özer, Serkan Demir ve Mahmut Önen, polisin önceki gün yaptığı baskın sonucu yakalandı.
Zanlıların Beşparmak köyündeki evinde arama yapan polis, erkeklere pazarlanan kadınların isimlerinin ve fuhuş karşılığında elde edilen paraların tutanaklarının bulunduğu bir defter ele geçirdi. Zanlıların kadınları 400 ile Bin 500 lira arasında değişen fiyatlara pazarladıkları öğrenildi.
Poliste sorgulanan zanlılardan Ali Yıkılmaz ile Merve Özer’in gönüllü ifade vererek suçlarını kabul ederken, dört zanlı dün Girne’de mahkemeye çıkarıldı.
Girne Adli Şube’de görevli polis memuru Hüseyin Soyel, zanlıların Girne’de meydana gelen fuhuşa teşvik ve fuhuş yolu ile kazanç sağlama suçlarından dolayı tutuklandıklarını söyledi.
Soyel, zanlıların 2019 yılı içerisinde 7 kadının farklı kişiler ile cinsel ilişkiye girmesine aracı olup, bu yolla kazanç elde ettiklerini söyledi.

Bakkal değil, fuhuş defteri
Polis, 3 Temmuz tarihinde zanlıların Beşparmak köyündeki evlerinde yapılan aramada kadınların isimlerinin ve aldıkları parayı gösteren bir defter bulunup emare olarak zapt edildiğini açıkladı.
Polis memuru, zanlıların aynı gün tutuklandığını, Ali Yıkılmaz ile Merve Özer’in gönüllü ifade vererek suçlarını kabul ettiklerini söyledi.
Soyel, mesele ile ilgili soruşturmanın devam ettiğini, alınacak ifadeler olduğunu belirterek, bir gün süre istedi.
Mahkeme zanlıların bir gün süre ile tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474