banner564

Burası cennet değil miydi? 

30 gram uyuşturucu ile Ercan’dan giriş yapmaya çalışan Ahmed ile Muhammed, kendilerini tutuklayan polise sitem etti:

Burası cennet değil miydi? 
banner598

 Suna ERDEN

Ülkemize turist olarak tasarruflarındaki uyuşturucu madde ile gelen zanlılar Mohammad Jaradat ve Ahmed Alsawaftah narkotik dedektör köpeğinin tepki vermesine müteakip tespit edilerek tutuklanmalarının ardında dün Lefkoşa’da nöbetçi mahkemeye çıkarıldı. Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Cemal Ramiz, zanlı Ahmed Alsawaftah’ın 3 Mayıs tarihinde saat 22.15 sıralarında Ercan Havaalanında tasarruflarında uyuşturucu ile yakalandığını anlattı. Polis, narkotik dedektör köpeğinin tepki vermesi sonucu zanlının sırt çantasında yaklaşık 30 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındığını söyledi. Polis tutuklanan zanlının yaptığı beyanda söz konusu maddeyi zanlı Mohammed ile birlikte aldıklarını itiraf etmesi üzerine zanlı Mohammed'in de tutuklandığını mahkemeye aktardı. Polis mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiğini ve zanlıların vermiş oldukları ifadelerin teyit ve tekzibinin yapılacağını belirterek ilk etap da 3 gün poliste tutuklu kalmalarını talep etti.
Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Hale Dağlı soruşturma maksatlı zanlıların 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi. Haklarında tutukluluk emri verilen zanlılar çıkışta ‘Burası cennet değil miydi’ diyerek kendilerine şans verilmesini istedi.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
ALFAROMEO
ALFAROMEO - 5 yıl Önce

ne yazık ki, sözde musluman arap alemi de batmış NEDENİ ŞUDUR:
NEFSİ TERBİYE,ZİKRULLAH,İLİM TAHSİLİ,İRŞAD VE ZİKRULLAH EKSİKLİĞİ İLE AŞIRI ŞIMARIKLIK.ARABÇAYI BLMEK ,MUSLUMAN OLMAK İÇİN YETERLİ DEĞİL.İNŞA ALLAH TEWBE EDERLER...AKSİ HALDE SONLARI FELAKETTİR.

ALFAROMEO
ALFAROMEO - 5 yıl Önce

UYUŞTURUCU SİZİN NEYİNİZE ,EDEBSİZLER !!! BU NEDENLE İSRAEL SİZİ BOMBALIYOR.

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473