banner564

Çarpan Arslan çarpılan Aslan

Gazimağusa’da yüreklerin ağızlara geldiği kazada, 45 Z 3030 plakalı arabanın vurduğu yaya 15 metre savruldu ve ağır şekilde yaralandı

Çarpan Arslan çarpılan Aslan
banner598

Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’ da dün gece saat 21.10’da, bir aracın yaya çarpması sonucu gerçekleşen trafik kazasında 58 yaşındaki Ahmet Aslan ciddi şekilde yaralandı. 

İsmet İnönü Bulvarı’nda yüreklerin ağızlara geldiği kaza, 24 yaşındaki sürücü Murat Arslan yönetimindeki 45 Z 3030 Türkiye plakalı aracın Anıt Çemberinden Sakarya Çemberine doğru seyrettiği sırada karşıdan karşıya geçmekte olan Ahmet Aslan’a çarpması sonucunda meydana geldi.

 

15 metre savruldu

Çarpmanın etkisi ile 15 metre savrulan 58 yaşındaki Ahmet Aslan olay yerine çağrılan ambulans ile Gazimağusa Devlet Hastahanesine kaldırıldı. Burada tomografisi çekilen Aslan’ın kafatasında çatlak ve beyninde küçük bir kanama meydana geldiği tespit edildi. Gazimağusa Devlet Hastahanesi nöroloji servisinde tedavi altına alınan Aslan’ın durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

 

İşinden çıkıp evine gidiyordu

Demirci ustası olan Ahmet Aslan’ın kaza esnasında işten çıkıp yaya olarak eve gitmekte olduğu öğrenildi. 45 Z 3030 plakalı araç sürücüsü Murat Arslan’ın ise Doğu Akdeniz Üniversitesinde öğrenci olduğu öğrenildi. Polis kaza ile ilgili Maksibet soruşturma başlattı.

 

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2014, 03:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473