banner564

Cebinden 6 gram çıktı

Daha öncede uyuşturucu suçundan hüküm giyen Nihat Arbak, Kaleiçi’nde şüpheli hareketlerde bulununca üzeri arandı

Cebinden 6 gram çıktı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da önceki akşam Narkotik ekiplerince şüpheli görülen Nihat Arbak isimli şahıs durdurularak üzeri arandı. Arama neticesinde üzerinde 6 gram uyuşturucu madde bulunan Arbak, tutuklanarak dün Gazimağusa Kaza Mahkemesine çıkarıldı.
Mahkemeye olayı aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Hüseyin Özdesoy, 1 Eylül 2014 tarihinde saat 20.00 sıralarında Kale içi bölgesinde daha önceden uyuşturucu suçundan hüküm giymiş olan zanlı Nihat Arbak’ın şüpheli görülerek üzerinin arandığını söyledi. 
Arama neticesinde üzerinde yeşil renkli 2 paket içerisinde toplam 6 gram ağırlığında “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde bulunduğunu anlatan Özdesoy, zanlının ifadesinde suçunu kabul ettiğini söyledi. 

Uyuşturucuyu aldığı şahıs aranıyor
Zanlının uyuşturucu maddeyi aldığı  şahsın arandığını ifade eden Özdesoy, zanlıdan alınan ifadenin teyit ve tekzibinin yapılacağını söyledi. Özdesoy soruşturmanın salimen yürütülebilmesi açısından zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Zanlı avukatı 3 günlük sürenin çok olduğunu savunarak soruşturmanın 1 günde tamamlanabileceğini iddia etti. Huzurundaki şahadet ve zanlı avukatının beyanını değerlendiren Yargıç Ayşen Toroslu zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2014, 10:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
Turkish power
Turkish power - 2 yıl Önce

Nikita negrolari zorla mi cagirdilar ve de Rumlar ne anlaşması istiyor ne verecekler neyin karşılığında bırakın bu muhabbetleri siz çalışıp adam olmaya bakiniz

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473