banner564

Cesur ve güzel

Yolsuzluk olaylarının üzerine yürüyen AKEL milletvekili İrini Haralambidu’ya ölüm tehditleri yağıyor

Cesur ve güzel
banner598
   Önce televizyon sunuculuğunda başarı sağlayan, daha sonra ise siyasete atılan ve Komünist AKEL partisinden milletvekili seçilen İrini Haralambidu’ya ölüm tehditleri yağıyor. Son zamanlarda yürüttüğü yolsuzluk araştırmalarıyla dikkat çeken Haralambidu’nun cep telefonuna mesaj gönderen kimliği belirsiz kişiler, hem kendisini, hem de çocuklarını öldürecekleri uyarısında bulunuyor.
   Rum Temsilciler Meclisi’nde yolsuzlukları araştırma komitesine başkanlık eden Haralambidu, Merkez Bankası Başkanı ve bazı yetkililerin yanı sıra Başsavcı Yardımcısı hakkında kapsamlı dosyalar hazırlamış, arkasından bir dizi istifalar gelmişti.
   Rum basınında yer alan haberlere göre, ölüm tehditlerini doğrulayan İrina Haralambidu, yakın geçmişte arabasına bomba ihbarı yapıldığını söyledi. Haralambidu’nun verdiği biglier çerçevesinde geniş güvenlik önlemleri alan Rum polisi, tehdit mesajlarını gönderenlerin kimliklerini saptamaya çalışıyor.
   Birçok yolsuzluk araştırması içinde son olarak Laiki Bank’ın iflası olayına el atan AKEL milletvekilinin bazı önemli sonuçlar elde ettiği ve bunun birçok kişiyi rahatsız ettiği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2015, 10:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473