banner564

Dedikodu yapmasına öfkelendi

20 yaşındaki Buse,  5 aylık ilişkinin ardından ayrıldığı eski sevgilisini bıçakladı, ardından polise gidip teslim oldu

Dedikodu yapmasına öfkelendi
banner598

 Suna ERDEN

   Gazimağusa’da birkaç gün önce boşanmak için imza vermeyen kocasının kafasını kıran kadının ardından bir erkeğe daha şiddet olayı önceki gün Lefkoşa’da yaşandı. 20 yaşındaki Buse Kızılkaya kendisi hakkında ileri geri konuştuğu gerekçesiyle eski erkek arkadaşı Servet Bozlar’ı bıçakladı. 
   Kızılkaya’nın evinden bıçak aldığı, konuşmak için Servet Bozlar’ın yanına gittiği ve 18 santimlik bıçağı göğsüne sapladığı belirtildi.Kızılkaya’nın olaydan birkaç saat önce sosyal medya hesabından Bozlar’a öfke kusan mesajlar paylaştığı görüldü. 
   Zanlı olayın ardından polise teslim olup, suçunu itiraf etti.
   Zanlı dün de “Yaralama” suçundan teminata bağlanmak üzere Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. 
   Duruşmada olayı aktaran polis, zanlı Buse Kızılkaya’nın eski erkek arkadaşı Servet Bozalar’ı 18 santim uzunluğundaki bıçak ile yaraladığını söyledi. Zanlının ifadesinde Bozlar’ın hakkında ileri geri konuştuğu için bıçakladığını söylediğini belirten polis, sol göğsünden bir kez bıçaklanarak yaralanan Bozlar’ın hastaneye kaldırıldığını açıkladı.    Olaydan sonra zanlının teslim olduğunu, polise gelerek suçunu itiraf ettiğini belirten polis, yaralının da hayati tehlikesinin olmadığını ifade ederek, Kızılkaya’nın teminata bağlanmasını talep etti.  
   Mahkeme, zanlının 5 bin TL nakit teminat yatırması ve 2 kefilin 100’er bin TL değerinde kefalet senedi imzlaması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473