banner564

“Doğayı Hisset” 

Başbakanlık Uyuşturucu İle Mücadele Komisyonu tarafından sağlıklı yaşam ve bağımlılıklarla mücadele farkındalık etkinliği düzenlendi

“Doğayı Hisset” 
banner598

 Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu, “Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Haftası”  dolayısıyla etkinlikler düzenledi.

“26 Haziran-30 Haziran Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Haftası” kapsamında  önceki akşam Alsancak Milli Parkı’nda, ”Doğayı Hisset” sloganıyla, sağlıklı yaşam ve bağımlılıklarla mücadeleye farkındalık  etkinliği  düzenlendi.
Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu, Alsancak Belediyesi, Alsancak Park, Biyologlar Derneği, Fizyoterapistler Birliği, Doğa İzcileri Derneği, Atletizm Federasyonu ve Afrodizyak Organizasyon  işbirliğinde gerçekleşen, çocuklar, gençle ve yetişkinlere yönelik bu etkinlikte, gençlerin uyuşturucudan uzak tutmak için, spora, sosyal aktivitelere yönlendirilmesi, doğanın içinde olması ve aileleriyle birlikte vakit geçirmesinin önemine dikkat çekildi.
Etkinliğin açılışında HP  Milletvekili Jale Refik Rogers, Başbakanlık Uyuşturucuyla Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu, Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser  ve Başbakan Ersin Tatar, konuşma yaptı.
Etkinlik, ödül ve plaket takdim töreniyle sona erdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473