banner564

İki gün tutuklu kalacak

6 yaşındaki Emre Ergün’e çarparak ölümüne neden olan araç sürücüsü Salih Canlısoy mahkemeye çıkarıldı

İki gün tutuklu kalacak
banner598
Girne’ye bağlı Akdeniz köyünde önceki akşam meydana gelen kazada 6 yaşındaki Emre Ergün’e çarparak ölümüne neden olan araç sürücüsü Salih Canlısoy dün mahkemeye çıkarıldı.
Girne Kaza Mahkemesi’ndeki duruşmada, zanlının kullanımındaki kamyon ile toprak yolda bisikleti ile seyreden 6 yaşındaki Emre Ergün’e çarpıp üstünden geçtiği açıklandı. Polis, zanlının yaralanan Emre’yi hastaneye götürmeye çalıştığını da belirtti. Polis, önceki akşam saat 20.00 sıralarında Akdeniz köyünde meydana gelen trafik kazasında zanlı Salih Canlısoy’un kullanımındaki JU 706 plakalı kamyon ile Atatürk Caddesindeki toprak yolda bisikleti ile seyreden 6 yaşındaki Emre Ergün’e çarptığını ve üzerinden geçtiğini söyledi. Yurt, zanlının ağır yaralanan Emre Ergün’ü hastaneye götürmek amacı ile aracına bindirdiğini, Tepebaşı civarına geldiğinde ambulansın yaralıyı aldığını ancak hastaneye yetişemeden Emre’nin yaşamını yitirdiğini belirtti.
Emre Ergün’ün annesinin Akdeniz köyünde yaşadığını babasının ise Düzovalı olduğunu, meydana gelen olayın ardından ailede gerginlik yaşandığını kaydeden polis, ayrıca kaza esnasında zanlının yanında iki kişi olduğunu belirtti. 
Polis, alınacak ifadeler olduğunu, soruşturmanın devam ettiğini ayrıca zanlının yaşanan gerginlik ortamında tutuklu kalmasının güvenliği açısından gerekli olduğunu belirterek 2 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti. Talebi değerlendiren mahkeme zanlı hakkında 2 gün tutukluluk kararı verdi.

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2015, 11:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473